Other

Как да смъкнем излишните килограми с 2 супени лъжички!

Има ефективен продукт, който може да ви помогне да изгубите мазнините в тялото си. Този продукт е кокосовото масло. Известно е като наситено маслено масло или ядливо масло, което се получава от месото от зрели кокосови орехи.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ КОКОСОВО МАСЛО ЗА ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Ето някои методи, които могат да ви помогнат да отслабнете, използвайки кокосово масло:

Използвайте декоративно студено пресовано кокосово масло. Вземете една супена лъжица кокосово масло два пъти дневно около времето за хранене. Също така, можете да я вземете веднага след вечеря. Кокосово масло може да се използва като заместител на зехтин.

В чаша с топла вода или билков чай ​​добавете супена лъжица или две кокосово масло. Разбъркайте добре и пийте редовно.
В една чаша налейте малко лимон върху сок и добавете чаена лъжичка органично кокосово масло и малко прясна вода. След това напълнете чашата с топла вода и разбъркайте добре. Пийте го бавно рано сутринта. Правете това всеки ден.

В стъклена смес се смесват 2 супени лъжици зелен чай, гореща вода и кокосово масло. Оставете го да изплува за няколко минути и да напъха сместа. Пийте го бавно и редовно.

Можете да добавите няколко супени лъжици кокосово масло във вашите глазури, протеинови шейкове, плодови сокове, ябълки, кисело мляко или извара, след като ги разтопите. Също така, можете да смесвате екстрактно зехтин и кокосово масло в равни количества като дресинг. Разстилайте получения разтвор на препечен хляб и добавете канела на прах и мед.


Рецепта за кокосово смути

Необходими съставки:

420 мл прясно или консервирано кокосово мляко
Половин чаена лъжичка кокосово масло
200 мл вода

Поставете съставките в блендер и добавете 2 шепи череши или чаша боровинки. Смесете, докато се смеси правилно. Можете да добавите стевия. Пийте редовно гладкото.


Какво е правилното дозиране на кокосово масло за отслабване?

В началото използвайте 1 – 2 супени лъжици масло в диетата си и след това бавно увеличете до 5-6 супени лъжици. Дозировката на кокосово масло за загуба на тегло варира за всеки човек.

За 40-60 кг, използвайте една супена лъжица кокосово масло преди всяко хранене за общо 3 супени лъжици дневно.

За 60- 80 кг, използвайте половин супена лъжица кокосово масло преди всяко хранене за общо 4,5 супени лъжици дневно.

За повече от 80 кг, използвайте 2 супени лъжици кокосово масло преди всяко хранене за общо 6 супени лъжици дневно.


Какво е най-доброто време да вземете това масло от кокосов орех за отслабване?

15-20 минути преди хранене се счита за най-доброто време за вземане на кокосово масло. Тя ще ви помогне да намалите апетита си и да се уверите, че го разтопявате в течна форма преди консумация.

КОКОНОВO МАСЛО ЗА ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Хората, които страдат от проблем с щитовидната жлеза, не могат да отслабнат, дори ако се опитват усилено. Ненаситените масла спират протеиновото храносмилане в стомаха и оставят тези хора недохранени, дори ако ядат здравословна и питателна храна.

Кокосово масло не е ненаситена мазнина и помага на щитовидната жлеза да функционира правилно. Също така, тя помага на хората да постигнат желаното тегло. Кокосовото масло повишава метаболизма, който подпомага загубата на тегло.

Консумирайте чаена лъжичка декоративно масло от кокосово масло и бавно увеличете количеството. Консумирайте около 3 ½ супени лъжици кокосово масло дневно. Получете всички предимства, като заменяте нездраво масло от маслиново масло с декоративно масло от кокосово масло.

Кокосовото масло ви помага да постигнете желаното тегло, като превключвате лесно тялото си в режим на изгаряне на мазнини. Той включва 3 важни мастни киселини: лауринова киселина, каприлова киселина и капринова киселина.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s